Hieronder kun je lezen hoe deelnemers het Innerlijk kind weekend hebben ervaren.

Deze weekend workshop biedt je de gelegenheid om je innerlijke kind te helen door oude emoties, negatieve overtuigingen en inefficiënte overlevingsstrategieën los te laten. Dit gebeurt met behulp van diverse technieken uit de lichaamsgerichte therapie, innerlijk kind therapie, traumatherapie en primal rebirth therapie. Er ontstaat ruimte om met hernieuwde energie krachtig je plek in te nemen in het nu.

Wil je meer weten over de inhoud van het Innerlijk kind weekend, en/of wanneer het eerstvolgende weekend is?

Kijk dan op: Innerlijk kind weekend.


"Een verrijking voor mijn leven"
Het Innerlijk kind weekend heeft me heel heel heel veel gegeven. Soms maak je van die dingen mee waarvan je denkt "had ik me daar maar eerder voor durven openen". Dit was zo’n moment. Martijn heeft de professionaliteit om zeer streng in de leer te zijn. Hij nodigde mij voortdurend uit om uitdrukking te geven aan mijn gevoel, wat mijn lijf zegt tijdens en na de grote veelheid aan oefeningen. (Gelukkig nauwelijks theorie, al was de 1.5 uur theorie die er wel was een schot in de roos). Steeds weer terug naar wat ik ervaar of als kind ervaar. Geen vergiffenis of compassie voor mijn ouders tijdens deze drie dagen, maar centraal stond de ervaring van het kleine jochie Jaap. Martijn combineerde dit met grote zorgvuldigheid en grote betrokkenheid. Niets moest, alles mocht als het maar bijdroeg aan het contact maken met mijn innerlijk kind dat vaak geen woorden had, maar wel gevoel. Ook gewoon perfecte muziek, volgorde van oefeningen en zeer goede (individuele) interventies. Mijn lijf (en vooral mijn keel) was er overigens nog niet aan gewend aan al die openheid en dat los gaan. Ik kon nauwelijks praten na de workshop. Ik heb het maar geïnterpreteerd als: “hou je mond Jaap, voel en ervaar, blijf bij je lijf”. Een verrijking voor mijn leven. Door deze (h)erkenning van mijn innerlijk kind wordt ik er minder door bepaald in mijn leven. 

"Doortastend, direct en helder"
Martijn heeft het vermogen om op een zeer liefdevolle manier doortastend, direct en helder te zijn. Hij voelt goed aan waar je in het proces zit en gebruikt voor iedereen andere woorden of adviezen. Ik heb me nog nooit ergens zo veilig gevoeld en dat heeft mogelijk gemaakt dat ik los kon laten en me kon overgeven. Ik heb meerdere weekenden gedaan en elk weekend haal ik er weer nieuwe dingen uit en kom ik een stapje verder.

"Zal de wereld een stukje mooier maken"
Een weekend bij Martijn voelt voor mij ondertussen als thuiskomen. De fysieke plek – de Stille Kracht – voelt als thuiskomen, maar vooral het thuiskomen bij mezelf. De maskers en de laagjes die je hebt opgebouwd langzaam afbreken. Dat is doodeng, maar ook zo ontzettend bevrijdend. Het dansen, de oefeningen, te voelen en vooral te uiten wat je voelt, is wat deze weekenden zo bijzonder maakt voor mij. Iets voelen en het daadwerkelijk uiten, is iets wat ik in de haast van het dagelijks leven niet kan of zelfs nooit geleerd heb. Dat dit tijdens deze weekenden wel kan, samen met anderen, is ó zo spannend maar ó zo fijn. Een weekend bij Martijn gun ik iedereen. Het zal de wereld een stukje mooier maken, denk ik.

"Niet eerder zo gelukkig gevoeld"
Het resultaat van dit weekend is voor mijn fantastisch. Op de maandagavond neem ik deel aan de “groeigroep” en hier kreeg ik de slagroom op het toetje! Die avond maakt alles compleet. Ik kan me niet herinneren dat ik me in mijn volwassen leven eerder zo gelukkig gevoeld heb. Ook voor mijn relatie heeft dit een grote betekenis, zowel voor mijn partner als mijn dochter. Het contact maken met mijn innerlijk kind heeft me weer met beide voeten stevig op de grond gezet, het heeft me mijn kracht doen hervinden, mijn hart geopend en de liefde stroomt weer. Ik geniet weer.
De werkmomenten sluiten zo perfect op elkaar aan – wonderlijk gewoon. Ook Martijn zijn muziekkeuze past precies bij het moment waar je dan bent. Altijd is zijn werken liefdevol en stimulerend en vooral uitnodigend om met jezelf contact te maken. Soms hoort daarbij ook een confronteren met dat wat er is maar dit gebeurt altijd voelbaar voorzichtig en liefdevol.
Dank Martijn, dit weekend heeft mij heel veel goeds gebracht.

"Thuiskomen in mezelf"
Terugkijkend geniet ik weer van mijn proces dat soms zwaar maar ook heel mooi was. Martijn is een zeer kundig en liefdevolle man die zorgt voor een veilige omgeving waar ik me helemaal welkom voelde met al mijn emoties. Hij heeft me begeleid op mijn, soms, hobbelige weg en gaf steun en advies totdat ik sterk genoeg was om zelf verder te gaan. De weekenden hebben me geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen leven met mijn (overlevings) strategieën en oordelen over mezelf. Ik ben helemaal thuis gekomen in mijn eigen leven en het voelt en is fantastisch! De veiligheid en liefde binnen de groep geven je veel ruimte om emoties te uiten, te oefenen met datgene waar je moeite mee hebt en tegenaan loopt in je dagelijks leven. Deel te hebben genomen aan de weekenden is toch wel een hoogtepunt in mijn leven geweest. Ik heb veel respect en bewondering voor Martijn hoe hij deze weekenden invult, vanuit zijn hart, respect- en liefdevol naar anderen toe.

"Een professioneel hoogstandje"
Ik heb de weekenden ervaren als een professioneel hoogstandje, iedereen kan zijn of haar eigen ervaringen hebben en werken aan eigen doelstellingen en wensen. Iedereen op eigen tempo, Martijn begeleidt en faciliteert zodanig dat het past, dat het klopt. Ik heb veel geleerd, over mezelf en mijn eigenheid, over de zoektochten in mijn leven. Ik heb ook veel inzicht erbij verkregen; ook over mijn gedrag, over de effecten ervan bijvoorbeeld. Echt en eerlijk, liefdevol, strait, deskundig en geestdriftig geeft Martijn en gaven de assistenten hun inzet en bijdrage om mij in alle opzichten welkom te heten en te ondersteunen in m'n proces. Ik heb het ook dikwijls moeilijk gevonden, stond zelfs al een keer met m'n tas klaar om weer te vertrekken op dag 1, uiteindelijk ben ik zo trots en blij dat ik dit pad bewandel! Ook heel prettig vond ik dat er zo'n groepssfeer onstond waar we in de pauzes en na de sessies lief en leed deelden: afwassen en lachen, wandelen en huilen, bekend zijn met elkaar, emailen tussentijds, fijn!

"Op zo’n diep niveau geraakt en inzichten gegeven"
Proberen om het innerlijk kind-weekend van Martijn en zijn team te vatten in woorden, is als iets onbeschrijflijks proberen te beschrijven. Ik doe toch een poging ‘tegen beter weten’ in.
Van tevoren wist ik niet wat me te wachten stond in Drenthe, het programma kwam me wat abstract over, maar ik wist zeker dat wat ik wél las precies was wat ik nodig had. Nadat ik een halfjaar ervoor fysiek en emotioneel flink onderuit was gegaan en nog altijd niet in een goed vel stak, was ik op zoek. Op zoek naar antwoorden, op zoek naar hulp, op zoek naar inzicht in mijn persoonlijke leven, het nu en het vroeger, inzicht in mijn eigen kindje en de patronen die mij hebben gevormd.
In alle rust mijn struggles kunnen delen met anderen en de muziek en mijn eigen verhalen doorvoelen, heeft mij naar plekken gebracht die ik lang niet heb bezocht, of zelfs nog niet kende. De drie dagen met Martijn in de prachtige, veilige omgeving van de Stille Kracht hebben me op zo’n diep niveau geraakt en inzichten gegeven, dat is simpelweg alleen maar te ervaren door er zelf heen te gaan. Het zelf te voelen en te delen met een groep mensen die stuk voor stuk op hun eigen reis zijn, en zichzelf en jou hierbij liefdevol aanmoedigen om te leren, is de enige echte manier om te kunnen weten of je deze ervaring nodig had. En je snapt, dan ben je dus al geweest. Jij kiest, het is jouw leven. Als je dit leest, is dat met een reden.

"Heeft me veel doen begrijpen over waarom ik nu ben zoals ik ben"
Het is moeilijk om te omschrijven wat het innerlijk kind weekend met me heeft gedaan. Laat ik beginnen bij het begin: er wordt een veilige haven gecreëerd, waar je in het begin wel moet wennen, omdat je een proces doorloopt met vreemden, maar al heel snel voelt: hier kan en mag ik mezelf zijn, hier kan en mag ik gezien en gehoord worden en hier is geen goed of fout. Vervolgens wordt het weekend ingedeeld met oefeningen die ervoor zorgen dat je bij je innerlijk kind komt en zo bij diepgewortelde overtuigingen, emoties en gedachtes komt. Dit weekend heeft me veel doen begrijpen over waarom ik nu ben zoals ik ben. En hoe je met bepaalde uitdagingen kunt omgaan. Al heel snel heb je een vertrouwde band met Martijn en met de andere mensen in de groep. Vooral op het einde voelde ik alleen maar liefde. Ik was bij mijn kern gekomen, de kern van liefde waaruit alles bestaat en waaruit we allemaal zijn ontstaan.

"Het heeft me doen voelen, ervaren en realiseren"
Het innerlijk kind weekend is het eerste weekend dat ik ben gaan doen na deelname aan de maandagavondgroep. Bijna mijn hele leven dacht ik dat ‘dit soort bijeenkomsten’ niks voor mij was; überhaupt in een groep zitten en je openstellen, laat staan een weekend bij elkaar. De maandagavondgroep had me echter al in positieve zin doen ervaren dat ik -als vanouds- weer volledig in mijn eigen overtuiging zat want het deed en doet me goed ook al is het confronterend en soms ook frustrerend. Toch was de keuze voor deelname aan het weekend niet meteen genomen; de patronen van mijn ik en weerstand waren er maar gelukkig heb ik ze overstemd door deel te nemen en dat was de beste keuze! Het heeft me doen voelen, ervaren en realiseren; voor mij zeer waardevol en intens. Dat dit heeft mogen gebeuren met mensen in hun eigen proces is niet te beschrijven; dat vraagt om ervaren. De stap is aan ons zelf om te zetten maar voel je gesteund en geborgen door de groep en de betrokken begeleiding en ondersteuning van Martijn. Mijn keuze voor de groep en het weekend is het beste argument gebleken tegen mijn vastgeroeste overtuiging en om een begin te maken met het hervinden van mijn persoon(lijkheid). Wordt dus vervolgd..

"Welkom zijn, en laten zijn wat er is"
Ik heb het weekend ervaren als welkom zijn, met aandacht voor mij als mens en aandacht voor elkaar met ook delen van soms heel intieme dingen en merken dat de ander tijdens een proces ook een spiegel voor je kan zijn.
Een leuke groep mensen en een goede sfeer. Niets werd opgedrongen, een relaxte sfeer. Een ieder mocht zichzelf laten zien, te voorschijn komen en er zijn. Heel fijn!
Voor mij was ’t goed om ‘helemaal los te kunnen gaan’ in dans, verdriet, woede etc., in het hardop uiten van wat er van binnen leeft, met vooral een ontmoeting en opnieuw voelen van mijn eigen oerkracht.
Dank je wel voor de fijne ondersteuning, aanmoediging en aanwezigheid tijdens dit weekend, voor de meditaties en voor het ‘laten zijn wat er is’.

"Dit doet me goed, ook al doet het me pijn"
Je leert jezelf 'beter' kennen, kwetsbaarheid
Tijdens het weekend kom je jezelf tegen en mag je je kwetsbaar opstellen, ook al is dat harstikke moeilijk. Ik heb het weekend als een prettig en onprettig weekend ervaren in positieve zin. Bij het schrijven van dit stuk, komen er alweer heel veel twijfels naar boven, net als in het weekend. Tijdens het weekend heb ik gemerkt dat de oefeningen hielpen. Ademhaling doet wonderen, het loslaten van emoties, maar daarnaast ook het vast houden van je lichaam. Tijdens het weekend heb ik veel in afweer gezeten en daar gaan we mee verder. Het is fijn om dit in een groep te doen, want je staat er niet alleen voor en je dingen in andere mensen herkent. Dit doet me goed, ook al doet het me pijn. Martijn bedankt voor de open en vriendelijke houding van jou, dit doet de mens goed.

"Een mooie ontdekkingsreis naar binnen"
Bedankt voor de mogelijkheid deel te nemen aan dit bijzondere weekend. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het gehele weekend was een mooie ontdekkingsreis naar binnen.
Vooraf vond ik het best spannend om naar en weekend te gaan terwijl ik niemand kende, de controlfreak in mij wilde een dagprogramma / schema's / planning....dus het was een duik in het diepte, maar door de rust en kalmte die je uitstraalt stelde je me op mijn gemak. Je gaf ruimte, daagde uit en er was geen oordeel als het even niet meer ging, ik mocht grenzen aangeven, en alles mocht er zijn...ik mocht er zijn...BEDANKT! 

"Onbeschrijfelijk, bijzonder, spannend, heftig maar dankbaar proces"
4 dagen ondergedompeld in een bijna onbeschrijfelijk, bijzonder, spannend, pijnlijk, ontroerend, ontwapenend, verdrietig, heftig maar dankbaar proces, waar alles er kon en mocht zijn! In een veilige, warme, respectvolle en liefdevolle omgeving. Ik heb inzichten gekregen in kind-bewust-zijn en vowassen bewust-zijn. Mijn kern en diepe verlangen GEVOELD en in de ogen gekeken. Diepe shit los kunnen laten en heerlijk gedanst. Wat een intense ervaring! Alles werkt nog na, maar O wat ben ik trots op mezelf dat ik dit ben aangegaan. Uit mijn comfortzone, waar alles veilig en vertrouwd leek. Het leven blijft voor mij een constante beweging van groei en bewustwording, vallen en weer opstaan, de afwijzing en de kritikus meer gaan herkennen en de keus hebben om te voelen en te aanvaarden ipv het weg te duwen. Ik ben Martijn en zijn team ongelofelijk dankbaar voor de begeleiding en handreikingen, maar ook mezelf voor deze grote groei stap die ik heb gezet! Het heeft me verlost van ballast en me zachter voor mezelf gemaakt. Ja ik durf nu te zeggen....Ik hou van mij.....en dat voelt fijn.
Warme groet van een completer mens.

"Een mentale detox"
Het is moeilijk in woorden te vatten wat het weekend behelst, maar bij deze een poging: Veel oude pijn, verdriet los kunnen laten, waarvan ik voorheen niet wist hoe er bij te komen. (of dat het er überhaupt zat). Een mentale detox. Voelt vrijer nu, nieuwe ruimte om te verbinden met mijzelf en wereld/mensen om mij heen.
Martijn en Kabira creëren door de opbouw van de oefeningen en hun begeleiding ervan een heldere ruimte die veilig aanvoelt. En daarmee kon ik voelen wat er gevoeld wilde worden door mijn lijf en lukte het erbij aanwezig te blijven en te voelen hoe het mijn lichaam kon verlaten.
De structuur van het weekend en de liefdevolle begeleiding van het hele team, super gaaf!
Ook de prettige stem van Martijn die zonder een woord te veel of te weinig je door de oefeningen begeleidt. Heel fijn.

"LIEFDE, warm, veilig, open, gedragen"
Ik vond het een geweldig weekend. Ik merk dat ik het moeilijk vind om er woorden aan te hangen. De woorden die ik eraan kan geven zijn: LIEFDE, warm, veilig, open, gedragen. Op een gegeven moment voelde ik mezelf ook helemaal open zijn, Totaal nieuw gevoel. Lieve Martijn, dank je wel voor het weekend dank je wel voor je liefde dank je wel voor je muziek. Als ik een DJ voor een gaaf dansfeest zoek....

"Bijzonder en liefde vol weekend"
Ik heb getwijfeld voordat ik me ging aanmelden voor het innerlijk kind weekend. Ik was bang wat dit weekend mee zou brengen, ik was bang voor de confrontatie met mijn verleden. Nu ben ik ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Het heeft me geholpen om duidelijkheid en helderheid te krijgen in dingen waar ik al een tijdje mee bezig was. Ik heb mijn kindje weer kunnen omarmen, ik  heb weer verschillende dingen gevoeld terwijl ik dacht dat ik dat niet meer kon. Ik ben Martijn, Kabira en Hilbert onwijs dankbaar voor de begeleiding van afgelopen weekend. Dit had ik nooit alléén gekund. Ze hebben voor mij en de groep zo goed gezorgd zodat we volledig op ons gemak hebben gevoeld. Bedankt Martijn voor dit helend weekend.

"Hier kan ik echt iets mee"
Blij, Dankbaar en vol Vertrouwen denk ik terug aan het Innerlijk Kind weekend. Ik ben daar mijn grote schuldgevoelens die ik in mijn leven opgebouwd had kwijtgeraakt. Hier kan ik echt iets mee, met name naar mijn oudste dochter toe. Nogmaals heel heel veel dank Martijn en alle andere Lieve mensen.

"Een diepgaande en verrijkende belevenis"
Ik heb acht jaar getwijfeld over de warm water rebirthing, en het enige waar ik spijt van heb is dat ik acht jaar getwijfeld heb... Het was een heerlijke ervaring, een diepgaande en verrijkende belevenis. De groep was heel fijn, de begeleiding uitstekend, het programma gebalanceerd, de locatie bijzonder en de verzorging uitstekend! Ik raad iedereen die twijfelt aan dat niet te lang te doen...

"De juiste snaar weten te raken"
Wat een mooie ervaring met een fijne groep mensen en respect voor elkaar. Gedanst, geademd, verdriet en blijdschap gevoelt. Nooit eerder onvoorwaardelijk kunnen knuffelen en dat ook echt gevoeld. Inzichten gekregen in mijn manier van overleven en dat ik dat zo helemaal niet wil. Een fijn team van mensen die je  begeleiden en de juiste snaar weten te raken op het juiste moment.

"Nog nooit een training gedaan waavan de impact zo sterk was"
Wat een reis van 4 dagen. Een hele mooie manier om diep naar jezelf te kijken en jezelf te ontdekken. Intens in alle vertrouwen en geborgenheid met andere mensen. Buiten de gebaande paden zoeken en goed luisteren naar je eigen gevoel. Ik heb meerdere trainingen gedaan, maar nog nooit een training waarvan de impact zo sterk was als deze training. Het zet alles van je in beweging en blijft na 4 dagen nog heel lang doorstromen. Een bijzonder mooie ervaring onder zeer deskundige begeleiding.

"Mooi! je gaat daar naar toe waar het in het leven ECHT om draait!"

"Bijna te mooi om waar te zijn"
Het weekeind was voor mij zeer compleet, bijna te mooi om waar te zijn. Ik ben door alle lagen heen gegaan, van veel weerstand naar woede uiten, waardoor ik ontdekte hee, dit is ook mijn kracht. Door de woede heen naar zachtheid, en van daaruit naar verdriet, wat ik nog nooit in een groep heb gedeeld, laat staan ooit gedeeld heb. Vanuit dit delen werd het stil in mij, het was niet te veel het was fijn, eindelijk was het er uit, uit het duister in het licht. Ik vond je begeleiding goed, op de momenten dat het nodig was, was je er en deed je voor mij precies wat er nodig was. Ik ben veel meer in balans, heb meer contact met mensen om me heen, wat als van zelf gaat en ben liever naar mijn kinderen, heel fijn.

"Zeer bijzonder"
Het "innerlijk kind" weekend heb ik als zeer bijzonder ervaren. De dag van aankomst wilde ik wel tien keer mijn koffer pakken en weg vluchten, niet gedaan omdat ik wist dat ik er niets mee zou opschieten. Nu, een week later merk ik dat ik mij zelfverzekerder voel, minder last van prikkels heb die binnen komen waardoor ik ook minder verdrietig ben. Maar wat mij nog meer verbaast is de reacties van lieve mensen om mij heen. Ze kijken anders naar me en zeggen dat ik er anders, opener uitzie. Ook fysiek lijk ik sterker. De laatste maanden lukte het niet  10 km binnen een uur te lopen. Het weekend na "innerlijk kind" heb ik een 10 km gelopen binnen het uur! Fysiek en mentaal ben ik lichter geworden. Al deze positieve dingen ben ik heel blij mee.
Het verblijf in De Stille kracht was zeer aangenaam en de begeleiding van Martijn en Jeanette is super. Martijn is zeer ervaren en is krachtig in zijn begeleiding naar de groep, houd het tempo van het weekend hoog en weet daarin de juiste balans te vinden. Ik was onder de indruk van zijn kennis, passie en kracht. Jeanette is zorgzaam aanwezig en brengt warmte en rust. Om goed op kracht te blijven heb ik heerlijk genoten van de kookkunsten van Hilbert. Dikke voldoende voor het weekend!

"Ieder woord van je is in de roos"
Het was een mooi weekend en ik ben je erg dankbaar dat je me gewezen hebt op de mogelijkheid weer een weekend mee te maken. De vorige keer heeft het mijn leidingen van een dikke prop ontdaan en dit keer ben ik verder 'ontstopt'. Ik heb het gevoel dat er veel puzzelstukjes op hun plaats zijn gekomen. Het is zo mooi te zien hoe je met zoveel aandacht de tijd neemt voor iedereen en ons beter laat voelen. Ieder woord van je is in de roos. Ik voel me nog steeds gelukkig en heel erg fijn rustig. Dat zelfs na de verjaardag van één van mijn zusjes gisterenavond. In haar omgeving word ik vaak uit mijn evenwicht gebracht... Iets anders: eergisteren fietste ik ongemerkt zonder handen, kleine stukjes, dat wel. Het was zo'n mooie ervaring. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik dat voor het laatst deed, waarschijnlijk voor mijn 18de. Als dat geen mooi resultaat is!!

 "Vrijer en gelukkiger leven leiden"
Met enige moeite had ik besloten, deel te nemen aan het innerlijk kind weekend. Mijn intuitie en verstand vertelde mij het aan te gaan, omdat het mij zou helpen een vrijer en gelukkiger leven te leiden. En niets is minder waar. De eerste stap is voor mij gezet.

 "Bijna niet in woorden te vatten, wat dit weekend met me gedaan heeft"
Alweer een week geleden is het, dat ik terug reed van het Innerlijk kind weekend, waar ik zoveel over mezelf leerde. Het leven gaat weer zijn gewone gangetje, maar de effecten van het weekend zijn goed voelbaar. De angst om te kwetsen (en daardoor zelf afgewezen te worden) voel ik nauwelijks meer. Iets om vast te houden!Het is bijna niet in woorden te vatten, wat dit weekend met me gedaan heeft.  Zeker door jouw manier van doen, voelde ik me vrij mijn gevoelens te uiten, me heel kwetsbaar op te stellen, het verdriet te voelen en te begrijpen waar het vandaan kwam, waardoor het verwerkt kan worden. Het was mooi te zien dat je aan ieder in de groep de nodige aandacht gaf. Je rustige, duidelijke maar ook vrolijke aanwezigheid, je toepasselijke vragen, je vermogen je in ieder verdriet, iedere pijn te verplaatsen, maakten dat dit weekend voor mij een groot succes was. Ook al was het heftig! Assistente Titia was een mooi verlengstuk van je. Veel dank voor het moois dat je me geboden hebt met deze therapie! Ik ben blij dat ik me heb opgegeven voor het drie-luik "Je innerlijk kind helen" om niet weer in de oude patronen te vervallen.

"Jonger, frisser, helderder"
Het was een weekend op precies het goede moment, in een heel moeilijke tijd in mijn leven. Ik was heel erg in de war, slikte ook medicijnen, en was bang voor wat het weekend me zou brengen. Het weekend heeft me geholpen weer contact te maken met mijn lichaam. De kracht weer te voelen, en mijn bewondering voor het lijf in het algemeen. Ik ben nogal een fysiek iemand en de kou en afscheiding waar ik last van had waren zo pijnlijk. En niet dat dat voor altijd verdwenen is, of dat het een makkelijk weekend was, het deed ook erg veel pijn, maar het heeft me wel vooruit geholpen. Ik herinner me ook hoe we er allemaal in die paar dagen gladder, jonger en frisser uit gingen zien. Helderder. Dank je wel. 

 "Waardevol"
Het innerlijk kind weekend en ook het drieluik dat Martijn geeft is werkelijk prachtig en heeft mij goed gedaan. Ik heb al eerder persoonlijk werk gedaan en werk zelf ook met mensen en groepen, dus ik ben kritisch. Ik voelde dat ik toe was aan iets heel echts en dieps waar ik wezenlijk door kon veranderen. Martijn faciliteert met de assistenten een proces waar inzichten en pijn daadwerkelijk worden omgebogen naar iets wat beter past of veiliger is dan de strategien en manieren van doen die ik had (aan)geleerd. Hij is deskundig, weet wat hij doet, is liefdevol en zorgvuldig, de weekenden zijn erg bijzonder, volgens mij goed voor iedereen.

"Buitengewoon"
Lichaamswerk,past goed bij me.Zouden meer mensen eens moeten gaan doen. Ben er op attent gemaakt door een psychiatrisch verpleegkundige.Het is een knap stuk werk, wat die Martijn levert in de avonden van de groeigroep. Je wordt geraakt, meegenomen, gemotiveerd,goed begeleidt enz. Door de goede begeleiding geraak je in een natuurlijk proces die je dichter bij je werkelijke zijn brengt. En dan het weekend "heel je innerlijke kind". Zo mooi, zacht, vertederend en helend.Geweldig, bijna ademloos mooi. Schitterend. Ook de andere helpers van het weekend. Als engelen.

 "Helemaal goed!"
Het "heel het innerlijk Kind" weekend, heeft mij zoveel gebracht, dat had ik van tevoren niet kunnen voorzien. Ik ben gegroeid als volwassene, maar ook mijn kindje heeft er kunnen zijn, in al zijn emotie. Ik heb vooral veel liefde ervaren. Heel fijn allemaal.

"Martijn en de groep hebben me geholpen om weer te voelen en te zijn"
Ik heb mee mogen doen aan een weekend 'heel je kind'. Het was mijn eerste echt diepgaande contact met Martijn en zijn manier van werken. Ik heb in dit weekend weer contact gemaakt met wie ik ben, wie ik mag zijn, mijn kleine Johnny. En Martijn was erbij, was er als ik hem nodig had en hij bracht me door zijn stem, zijn aandacht, zijn zijn,.... en natuurlijk ook door zijn 'lieftallige' assistentes tot zo'n diepgang, zo mogen voelen, mogen ervaren..... het is niet op te schrijven hoe dat is. Maar ik voel weer, ben gelukkig, mag er zijn..... en de warmte en de liefde stroomt weer door mijn lijf. En mijn omgeving plukt de vruchten ook. Fijn.

"In ongekende geborgenheid afdalen in je verdriet en angst en opstijgen in verlangen"
Tijdens het innerlijk kind weekend, ontstaat een heerlijke ongekende geborgenheid in de groep, waardoor je je veilig voelt om je angsten en verdriet te voelen en daarna heerlijk verruimt te voelen. En na het weekend begint de echte uitdaging, hoe creeer je de geborgenheid vandaar en hoe ga ik om met mijn inzichten. Een leuke mooie en warme zoektocht, die je doet om vaker zo goed in je vel te zitten als tijdens het weekend.....

"Verbazingwekkend"
Mijn ervaring in het heel je innerlijk kindweekend afgelopen weekend zwaar, heftig maar ontzettend mooi eruitgekomen. Moest door diepe dalen aangezien ik een schommelend leven heb gehad waarin veel situaties waren voorgevallen. Ik heb prima de ruimte, het vertrouwen de rust en begeleiding erbij gekregen. Het mooiste is toch wel dat je weggaat met een enorme energie en ervaring in je lichaam wat ik nog nooit heb ervaren.

"Thuiskomen"
Na een seizoen de 'groeigroep' bij Martijn te hebben gevolgd heb ik meegedaan aan het 'innerlijk kind-weekend'. Door in een liefdevolle en veilige omgeving werkelijk te kunnen kijken naar mijn verleden ervaar ik ruimte, liefde, rust en energie! Een mooi proces: Wat aanvankelijk chaotisch leek gaat zich ordenen, wordt helder. Voelt als thuiskomen, herademing. Met dank aan de andere deelnemers en de fijne begeleiding.

"Een geweldig weekend dat ik iedereen toewens."
In juni 2007 heb ik voor de eerste keer een "heel je innerlijk kind" weekend gevolgd bij Martijn. Dankzij dit weekend ben ik me bewust geworden van dingen in mijn leven. Ik heb contact gemaakt met het kind in mij. Door respect, vertrouwen en diepgang in het weekend heb ik inzichten gekregen waarom de dingen vroeger thuis gingen zoals ze gegaan zijn. Door de oefeningen kon ik het gevoel van vroeger weer terug halen. Natuurlijk was dit niet altijd even gemakkelijk maar het heeft me veel geholpen om te begrijpen waarom de dingen, nu ik volwassen ben, gaan zoals ze gaan. Het was een warm, liefdevol weekend en het heeft me enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.