Meditatie, Essence & Advaita: Vervolg

In de Innerlijke kind weekenden ligt de focus op de negatieve overtuigingen en overlevingsstrategieën die ontstaan zijn in je kindertijd (de buitenste schil van het ui-model van de persoonlijkheid). Dat is de karakterstruktuur waarmee je in de wereld staat. Dat is niet wie je bent.
En er is in dat proces ook alle aandacht voor de kindpijn die daaronder weggestopt zit (de middelste schil van de ui). Dat is ook wie je níet bent.

In de 5-daagse Meditatie, Essence & Advaita ligt de focus op het hart van die ui: wat zit er onder de buitenste en de middelste schil? Wie ben je wél? Wie ben je werkelijk? Wat is je essentie? Wie is die "ik" die daar zit? Waar zit die "ik" in je lichaam?

Meditatie, Essence & Advaia Vervolg is -zoals de naam al aangeeft- het vervolg op de bovenstaande 5-daagse.
Naast enkele vaste meditaties bestaat het grootste deel van het weekend uit een spontane afwisseling van uitleg, vragen, open ronde en in stilte samen zijn.
Waarbij we vanzelf steeds meer in het Zijn zullen vertoeven.

Dit weekend is dus een vervolgweekend op de workshop Meditatie, Essence & Advaita en is alleen toegankelijk voor mensen die dat weekend een keer gedaan hebben, óf die de Avondgroep Advaita doen/gedaan hebben.
Mocht dat niet voor jou gelden, maar heb je wél ervaring met Advaita en wil je graag meedoen, neem dan even contact met mij op: dan kijken we samen of het passend is voor jou.

Lijkt het je wat om mee te doen met het Meditatie, Essence & Advaita Vervolg?
Kijk dan hieronder wanneer het eerstvolgende Meditatie, Essence & Advaita Vervolg gepland staat.

Voor alle praktische informatie: klik hieronder op het evenement.

Geen evenementen aanwezig