Warm water rebirthing 4-daagse

 

Deze 4-daagse staat helemaal in het teken van herboren worden. In een weekend vol ademtherapie en rebirthing bieden we jou de gelegenheid om een nieuwe start maken, met nieuwe overtuigingen en met de kracht om het leven te gaan leven dat jij wílt leven. Hoogtepunt van het weekend is de warm water rebirthing. Het water van 37˚C (de temperatuur in de baarmoeder) helpt je om tijdens de ademsessie te komen tot totale overgave aan een diepe ontspanning, waarin jouw energie vrijelijk kan stromen. In zachtheid en overgave maak je diep van binnen contact met je essentie, je ware zelf, je authentieke zijn, je oorspronkelijke kind, en zo met al jouw essentiële kwaliteiten. Je kunt voorbij alle emoties en het denken gaan en in stilte ervaren en getuige zijn van alles wat er is. Dit noemen we meditatie, of simpelweg: zijn.

 

In dit weekend maken we gebruik van o.a. de volgende technieken: bio-energetica, innerlijk kind therapie, ademtherapie, Primal rebirth therapie, traumatherapie, rebirthing, gestalt, visualisaties (geleide fantasie), dans, contactoefeningen, familie opstellingen, deelrondes, individuele tijd en (deels actieve) meditatie(s). Voor meer informatie hierover, zie therapievormen en technieken

 

Voor een uitgebreide beschrijving van innerlijke kind therapie, negatieve overtuigingen en overlevingsstrategieën, zie Primal rebirth therapie.

  

 

Lijkt het je wat om een frisse start in het leven te maken? Om "herboren" te worden middels de unieke ervaring van het warm water rebirthing?
Kijk dan hieronder wanneer de eerstvolgende Warm water rebirthing 4-daagse gepland staat.
Door vervolgens op de workshop te klikken kom je bij de praktische informatie over deze 4-daagse.

 

Geen evenementen aanwezig