Hieronder kun je lezen hoe deelnemers het 3-luik “Je innerlijke kind helen” hebben ervaren.


In dit 3-luik kun je een diepgaand groeiproces aangaan in een zeer veilige omgeving. Oude emoties, negatieve overtuigingen en inefficiënte overlevingsstrategieën worden doorleefd en vervolgens losgelaten. Dit gebeurt met behulp van diverse technieken uit de lichaamsgerichte therapie, innerlijk kind therapie, traumatherapie en primal rebirth therapie. Het 3-luik wordt afgesloten met een weekend warm water rebirthing. Hierin kun je herboren worden door je in zachtheid over te geven aan een intens diepe ontspanning, om zo in contact te komen met je essentie, jouw zijn.

 

Wil je meer weten over de inhoud van het 3-luik “Je innerlijke kind helen” ,
en/of wanneer het eerstvolgende 3-luik start?

Kijk dan op: 3-luik “Je innerlijke kind helen”.

 

"Een diepgaande en verrijkende belevenis"

Ik heb acht jaar getwijfeld over de warm water rebirthing, en het enige waar ik spijt van heb is dat ik acht jaar getwijfeld heb... Het was een heerlijke ervaring, een diepgaande en verrijkende belevenis. De groep was heel fijn, de begeleiding uitstekend, het programma gebalanceerd, de locatie bijzonder en de verzorging uitstekend! Ik raad iedereen die twijfelt aan dat niet te lang te doen...

 

“Een overweldigende- , helende- en inspirerende ervaring”

Nog helemaal in de flow van gisteren waar we het derde weekend van het 3-luik “Je Innerlijk Kind Helen”  hebben afgesloten.  Hele intensieve weekenden, maar ik had ze echt niet willen missen.  Wat een persoonlijke groei heb ik mogen doormaken.  Bijzonder inspirerend, helend, maar zeker ook confronterend.  Niet geweten dat ik zoveel verdriet in mijn lijf had ‘opgeslagen’ .  Oef: Dat voelt een stuk lichter. Martijn, zijn assistenten en de medegroepsleden voelden vanaf het eerste moment heel vertrouwd.  De warmte en liefde is voelbaar.  Ik kon mezelf zijn en durfde me kwetsbaar op te stellen, waarbij ik geen enkele rem of gêne voelde. Onder deskundige leiding van Martijn werden we door de weekenden geloosd, waarbij heerlijk bereide maaltijden werden geserveerd  en tevens waren er rustmomenten om te genieten van de mooie locaties.  

 

"Thuiskomen in mezelf"

Twee jaar hebben we in het 3-luik en het vervolg 3-luik, binnen dezelfde groep, lief en leed met elkaar gedeeld en het is voor mij een waardevolle herinnering. Terugkijkend geniet ik weer van mijn proces dat soms zwaar maar ook heel mooi was. Martijn is een zeer kundig en liefdevolle man die zorgt voor een veilige omgeving waar ik me helemaal welkom voelde met al mijn emoties. Hij heeft me begeleid op mijn, soms, hobbelige weg en gaf steun en advies totdat ik sterk genoeg was om zelf verder te gaan. De weekenden hebben me geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen leven met mijn (overlevings) strategieën en oordelen over mezelf. Ik ben helemaal thuis gekomen in mijn eigen leven en het voelt en is fantastisch! De veiligheid en liefde binnen de groep geven je veel ruimte om emoties te uiten, te oefenen met datgene waar je moeite mee hebt en tegenaan loopt in je dagelijks leven. Deel te hebben genomen aan het 3-luik is toch wel een hoogtepunt in mijn leven geweest. Ik heb veel respect en bewondering voor Martijn hoe hij deze weekenden invult, vanuit zijn hart, respect- en liefdevol naar anderen toe.

 

"Martijn brengt boeken als ´De kracht van het Nu´ en ´Ongewoon gesprek met God´ tot leven."

Drie luik 'Growing Up'. Samen met Martijn heb ik een stuk van mijn leven gereisd en hij heeft de woorden uit boeken als 'Een ongewoon gesprek met God (Neale Donald Welsch), De Nieuwe Aarde en de Kracht van het Nu (Eckhart Tolle), Voltaire (zie onder) tot leven gebracht. Na het Drie luik 'Growing up' weet ik, voel ik en heb ik innerlijke kracht om te leven naar deze woorden. Dank je wel Martijn, 'Gedicht van Voltaire':

Op een dag leer je het subtiele verschil kennen, tussen een hand vasthouden en een ziel ketenen.
Dan leer je dat liefde niet betekent: Leunen.
Je ontdekt dat een kus geen contract is. En een cadeau geen bleofte.
Je begint nederlagen te accepteren met je hoofd omhoog en je ogen open.
Je leert te vertrouwen op vandaag om mee te werken, omdat morgen te onzeker is voor plannen.
En na een poos leer je dat zelfs zonneschijn je verbrandt als je er te veel van krijgt.
Dan wordt het tijd om je eigen tuin te beplanten. En zorg te dragen voor je eigen ziel. En wacht je niet langer op wonderen van buitenaf.
En dan weet je dat je echt kunt volhouden. En dat je sterk bent En dat je echte waarde hebt
En je leert, en je leert.... Bij ieder afscheid leer je.

 

"Een professioneel hoogstandje"

Onze groep heeft besloten het drieluik tot een zesluik te maken, ik was er blij mee. Het drieluik is zoals ik het ervaren heb een professioneel hoogstandje, iedereen kan zijn of haar eigen ervaringen hebben en werken aan eigen doelstellingen en wensen. Iedereen op eigen tempo, Martijn begeleidt en faciliteert zodanig dat het past, dat het klopt. Ik heb veel geleerd, over mezelf en mijn eigenheid, over de zoektochten in mijn leven. Ik heb ook veel inzicht erbij verkregen; ook over mijn gedrag, over de effecten ervan bijvoorbeeld. Echt en eerlijk, liefdevol, strait, deskundig en geestdriftig geeft Martijn en gaven de assistenten hun inzet en bijdrage om mij in alle opzichten welkom te heten en te ondersteunen in m'n proces. Ik heb het ook dikwijls moeilijk gevonden, stond zelfs al een keer met m'n tas klaar om weer te vertrekken op dag 1, uiteindelijk ben ik zo trots en blij dat ik dit pad bewandel! Ook heel prettig vond ik dat er zo'n groepssfeer onstond waar we in de pauzes en na de sessies lief en leed deelden: afwassen en lachen, wandelen en huilen, bekend zijn met elkaar, emailen tussentijds, fijn!

 

"Zo intens en helend"

Ik heb het afgelopen weekend het 3 luik afgesloten. Ik ben zoveel rijker geworden door deze weekenden, zoveel meer bij mezelf gekomen, heb ervaringen gehad, pijn gevoeld, geluksmomenten beleefd.... En dat alles onder leiding van een deskundige, zorgvuldige en professionele therapeut. Martijn doet het voor mij heel goed, evenals zijn assistenten en begeleiders.... Ik sta weer iets krachtiger in het leven, kan weer meer mezelf zijn, durf beter mijn grenzen aan te geven..... Een overweldigende, helende en inspirerende ervaring.

 

"Een zeer waardevolle ervaring"

Na een aantal "heel je innerlijk kind weekenden" te hebben gevolgd, had ik me aangemeld voor het 3-luik. We hebben nu inmiddels twee weekenden gehad en ze waren voor mij weer fantastisch! Ik heb weer veel in mijn lijf kunnen en mogen ervaren en zie dat ik telkens weer een stapje verder kom in mijn proces. Ik voel mezelf meer en meer open gaan en kom steeds dichter bij mijn werkelijke/oorspronkelijke ik en mijn vrouwelijkheid. Ik heb enorm genoten van het tweede weekend. Martijn weet keer op keer weer te zorgen voor een veilige, liefdevolle omgeving waar je helemaal mag zijn wie je bent en is zelf een zeer kundige begeleider/therapeut. (als zo ook zijn assistentes)Ik verheug me enorm op het derde weekend en ga zeker door met een vervolg 3-luik!