Hieronder kun je lezen hoe deelnemers de Avondgroep Lichaamswerk & Meditatie hebben ervaren.


In deze spirituele avondgroep kun je vanuit bewustwording en acceptatie jezelf steeds meer ont-wikkelen en zo steeds meer zijn wie jij werkelijk bent. We werken met vele verschillende technieken uit de lichaamsgerichte therapie, ademtherapie, traumatherapie, innerlijk kind therapie, mindfulness en (deels actieve) meditaties.

 

Wil je meer weten over de inhoud van de Avondgroep Lichaamswerk & Meditatie,
en/of wanneer het eerstvolgende moment is waarop je in deze groep in kunt stromen?

Kijk dan op:  Avondgroep Lichaamswerk & Meditatie.

 

 

"Alles mag er daar zijn, en iedereen mag er zijn (met alles wat er is)"

Ik begon met de groeigroep toen ik op een punt stond in mijn leven dat ik steun nodig had om te (blijven) voelen. Door op dat moment te mogen starten met de groeigroep heb ik de kans gekregen om open te blijven staan en te ervaren wat er was. Door te dansen, en te bewegen, door te ademen en te delen ben ik veel verder gekomen dan ik dacht. Ik kon al mijn gevoel er laten zijn, omdat in de groeigroep niets raar is of wordt afgekeurd. Alles mag er daar zijn, en iedereen mag er zijn (met alles wat er is). Ik heb een deel van mijn oude pijn kunnen oplossen en dat maakt dat ik vrijer in het leven sta. Sterker nog: dat ik kan Leven. Ik heb handvaten gekregen om te blijven peilen wat er in mij is, en het vertrouwen dat ik dit zelf kan. Dat ik mezelf kan vertrouwen. Handvaten die ik iedereen van harte kan aanraden.

 

"Komen bij wie ik werkelijk ben"

Ik ben mijn eigen les gaan zien. Ik zag dat ik het laat gebeuren.
Ik kan me (achteraf of terplekke) vreselijk gaan ergeren en kwaad maken op mensen en hun gedrag maar hen kan ik niet veranderen, mezelf wel.
Het gaat erom dat ik trouw blijf aan mezelf, mijn kracht, mijn eigenwaarde en zelfrespect.dan maakt het geen bal uit wat die ander doet en denkt en vind.
Ik begin steeds meer het nut van het voelen te zien en ervaren en grip op mijn eigen situatie te krijgen. Voelen; de sleutel om te komen bij wie ik werkelijk ben.
En ook voel ik dat het aanpassen en me niet uitspreken en de situaties die ik zo creeer me enorm de keel uithangen. Het geeft me niet langer meer wat ik wil. Ik wil niet meer "gesust"( levend dood).
Ik wil leven, echt volop leven.
Ik wil mijn kracht en vrijheid. Ik wil gezien, gehoord en serieus genomen worden. Ik wil (in contact) aanwezig zijn en mezelf en de ander ontmoeten. Ik ga weer verder op weg.
Dank je wel Martijn voor je steun, je lessen en je liefde.

 

"Plezier en voldoening"

Met plezier en voldoening kijk ik terug op mijn proces van de afgelopen maanden en de ervaringen met de groeigroep. 
Ik merk een duidelijke verandering in mijzelf; het is rustiger in mijzelf door de inzichten en ervaringen die zijn opgedaan in en met de groeigroep. Ik ben me bewuster geworden van mijn werkhouding en zeg makkelijker nee tegen dingen die veel tijd en energie vragen. De  prioriteiten zijn merkbaar aan het veranderen.
Ik heb Martijn ervaren als een zeer ervaren, integere en prettige therapeut/begeleider. Ik voelde me veilig en je gaf me vanaf de start feedback die ik goed kon gebruiken, waardoor ik goed in mijn eigen proces kon blijven. Met dank aan Martijn en de deelnemers van de groeigroep

 

"Thuiskomen"

Ik heb hele positieve ervaringen met de groeigroep die Martijn begeleidt. Het voelt voor mij als een thuiskomen, die ik vroeger als kind niet gekend heb. De veiligheid binnen de groep ervaar ik als zeer groot, waardoor je mag groeien en er gewoon kunt zijn. Martijn biedt deze veiligheid op een hele bijzondere manier.

 

"Een geweldige en liefdevolle ervaring."

Ik heb nu 12 avonden van de groeigroep bijgewoond en ik verheug me op de volgende 12 avonden. Het is een warme omgeving waar je jezelf mag en kan zijn zonder oordelen. Ik heb me daar vanaf het begin erg veilig gevoeld. Dat komt mede door de fantastische en liefdevolle begeleiding van Martijn maar ook door het begrip en sfeer in de groep. Ik heb me kunnen en durven openen. We hebben veel met elkaar gedeeld.Leuke dingen maar ook moeilijke dingen. Het was prachtig om te zien hoe we in de weken zijn geopend. Steeds meer en meer, iedereen op zijn eigen tempo en pas op het moment dat het daar de tijd voor was. Waar ik ook heel dankbaar voor ben zijn de vriendschappen die zijn ontstaan. Deze zijn voor mij erg waardevol.