Hieronder kun je lezen hoe deelnemers het Familie opstellingen weekend hebben ervaren.

 

In dit weekend kun je m.b.v. representanten de dynamiek en verstrikkingen in jouw familiesysteem zichtbaar maken. Je kunt dan zien welke oneigenlijke, onnatuurlijke rollen jij op je hebt genomen waardoor je niet jezelf kunt zijn. Pas als de waarheid erkend wordt en personen die uit het systeem zijn buitengesloten geëerd worden, wordt de stroom van liefde in het systeem hersteld.

 

Wil je meer weten over de inhoud van het Familie opstellingen weekend,
en/of wanneer het eerstvolgende weekend is?

Kijk dan op: Familie opstellingen weekend.

 

 

"Bijzonder mooie weekend"

Martijn ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor het bijzonder mooie weekend familie opstelling. Ik vond het een hele fijne combinatie van actieve meditaties,het dansen op lekkere muziek,ontspanning,stilte momenten en voor iedereen alle ruimte om een eigen familie opstelling te doen. Jou heb ik ervaren als een warme,gevoelige,betrouwbare,deskundige en humorvolle begeleider. Daarnaast was ik ook blij met de ondersteuning van jouw medebegeleiders,ook hele fijne mensen. En tenslotte de prachtige plek,echt een aanrader:"De Stille Kracht"in Westdorp. Ik ben weer dichter bij mijn gevoel gekomen en dat is voor mij heel belangrijk. Ga vooral zo door Martijn !

 

"Verbazingwekkend"

Na eerder al het innerlijk-kind weekend te hebben gedaan nu besloten mee te doen aan het weekend familieopstellingen. Goed geraakt door mijn eigen opstelling en, wat nog verbazingwekkender was, de overeenkomst met de realiteit. De begeleiding en groep zorgden voor een goede sfeer waar iedereen zijn ding kon doen. Als laatste was het eten weer top.